Дореми Травeл

За нас

Дореми травел ООД е туристическа агенция, предлагаща пълния набор от туристически услуги. При нас можете да намерите всичко за вашето пътуване-самолетни, автобусни и ЖП билети, трансфери, хотели в страната и чужбина, круизни пътувания, самолетни и автобусни организирани екскурзии, почивки в близки и далечни страни.

Елате при нас, пишете ни или ни се обадете, разкажете ни за вашите желания, мечти и интереси. Ние ще ви предложим продукт, който да отговаря точно на вашите нужди. Ако сте любители на индивидуалните пътувания, с голямо удоволствие ще организираме нещо специално за вас.

Доверете ни се и ще знаете:

  • кога и къде да отидете;
  • кои са най-интересните места, които да посетите;
  • как да усетите духа на мястото и хората;
  • каква храна да опитате;
  • как да се придвижвате от място до място;

Ние сме ентусиасти, за които пътуването и подготовката му са страст. На доста места сме ходили, за останалите ще чакаме да ни разкажете вие, като се върнете оттам.

Нашият офис: Намира се на тихо място, извън зелената зона, където може да се паркира, на пешеходно растояние от центъра – на 4 минути пеш от Операта в посока Аязмото.

Офисът ни е просторен и светъл, обзаведен с много любов. Разполагаме с много материали за различни краища на света, с карти и брошури за много градове и забележителности.

Вземете си доброто настроение и мечтите, заповядайте при нас!